Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
CreŽer uw paradijs.

Na een lange dag thuiskomen en heerlijk genieten? Dat doet u in de badkamer van uw dromen. Renoken doet uw badkamerrenovatie in Antwerpen. We toveren uw oude badkamer om tot een klein paradijs. Elke dag een uurtje relaxen? Dat doet u voortaan in uw eigen huis.
Volledige badkamerrenovatie in Antwerpen.

Uitgekeken op die oude tegels in uw badkamer? Droomt u van een inloopdouche? Een sauna? Of liever een bubbelbad? Renoken installeert ze allemaal. Wij regelen uw badkamerrenovatie in Antwerpen van begin tot eind.
Stipt op tijd klaar.

Houdt u van een stipte vakman? Schakel dan Renoken in voor uw badkamerrenovatie in Antwerpen. Want uw deadline? Die is heilig voor ons. We werken heel flexibel, en houden ons altijd aan de afspraken. Wees dus gerust.
Totaalservice in badkamerrenovatie.

Wij plaatsen vakkundig uw toilet, kraan, bad, douche of sauna. En uw wand- en vloertegels, verlichting of ventilatie. Wilt u kasten die alleen in uw badkamer passen? Ook daarvoor rekent u op Renoken.
Uw badkamer, precies zoals u ze wilt.

De renovatie van uw badkamer in Antwerpen op kantoor bespreken? Nee, toch? We nemen uw ideeŽn liever ter plaatse door. Zo ontdekken we meteen wat uw mogelijkheden zijn.

Bad

Renoken plaatst elk soort bad in uw badkamer. Is uw bad reeds verouderd? Het renoveren van uw badkamer is onze specialiteit/

Douche

Is uw badkamer al wat ouder en moet uw douche dringend gerenoveerd worden? Renoken helpt u graag verder met verschillende mogelijkheden.

Wellness

Breng het wellness gevoel in uw eigen badkamer. Informeer naar de mogelijkheden en maak van uw badkamer uw droomkamer.
Specialiteiten

Uw badkamerrenovatie in Antwerpen: creŽer uw paradijs

Na een lange dag thuiskomen en heerlijk genieten? Dat doet u in de badkamer van uw dromen. Renoken doet uw badkamerrenovatie in Antwerpen. We toveren uw oude badkamer om tot een klein paradijs. Elke dag een uurtje relaxen? Dat doet u voortaan in uw eigen huis.

Volledige badkamerrenovatie in Antwerpen

Uitgekeken op die oude tegels in uw badkamer? Droomt u van een inloopdouche? Een sauna? Of liever een bubbelbad? Renoken installeert ze allemaal.

Wij regelen uw badkamerrenovatie in Antwerpen van begin tot eind, van afbraak tot eindafwerking. En plaatsen vakkundig uw toilet, kraan, bad, douche of sauna. En uw wand- en vloertegels, verlichting of ventilatie.

Wilt u kasten die alleen in uw badkamer passen? Ook daarvoor rekent u op Renoken.Uw badkamerrenovatie in Antwerpen: stipt op tijd klaar

Houdt u van een stipte vakman? Schakel dan Renoken in voor uw badkamerrenovatie in Antwerpen. Want uw deadline? Die is heilig voor ons. We werken heel flexibel, en houden ons altijd aan de afspraken. Wees dus gerust. Uw badkamer wordt precies zoals u het wilt, wanneer u dat wilt.

Zoekt u de specialist voor uw badkamerrenovatie in Antwerpen? Vraag dan snel een offerte aan.
© 2012-2016 Renoken - Specialist in badkamerrenovatie.
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
  • Spotify
  • YouTube
Onze regio's
Contacteer ons
Renoken - Specialist in badkamerrenovatie.
Baron V. Ertbornstraat 96
2630 Aartselaar
GSM: +32 496380142
Contacteer ons