Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Uw persoonlijk paradijs.

Heerlijk genieten na een vermoeiende dag? Daarvoor bestaat er geen betere plaats dan de badkamer van uw dromen. Nieuwbad is de all-in-one partner voor uw badkamerrenovatie in Antwerpen. We toveren uw oude badkamer om tot uw persoonlijk paradijs van genot. De badkamer wordt voortaan uw favoriete relaxplek!
Volledige badkamerrenovatie in Antwerpen.

Bent u die oude tegels in uw badkamer beu? Spreekt u nu al zo lang van een nieuwe inloopdouche? Of is de tijd rijp om uw badkamer om te toveren tot een wellness paradijs met een sauna of een bubbelbad? Nieuwbad doet het voor u allemaal met een glimlach.
Klaar in 10 dagen.

Wilt u zo snel mogelijk kunnen genieten van uw nieuwe badkamer? Het professioneel team van Nieuwbad zorgt voor een volledige badkamerrenovatie in Antwerpen binnen tien dagen. We werken stipt en houden ons altijd aan de afspraken, dat is een belofte! Zo geniet u van een maximum aan comfort tijdens en na uw badkamerrenovatie.
10 jaar garantie.

Nieuwbad garandeert u een badkamer waar u nog jaren van zal genieten. En we zijn zeker van ons stuk als het over de kwaliteit van ons werk gaat. Daarom geven wij u tien jaar garantie op de waterdichtheid, tegels en alle uitgevoerde werken.
Waterdichte service.

Uw project wordt persoonlijk opgevolgd door de zaakvoerders zelf. Hierdoor kunnen we snel en flexibel te werk gaan en bent u zeker dat uw badkamer binnen tien werkdagen klaar is. Zonder verrassingen en met een maximum aan comfort en een kwalitatief resultaat!

Bad

Is uw bad aan vervanging toe? Heeft u enkel een douche en wil u ook een ruim bad voor de kinderen? Het renoveren van uw badkamer is de specialiteit van Nieuwbad.

Douche

Denkt u eraan om uw bad te vervangen door een moderne douche? Droomt u al langer van een nieuwe inloopdouche? Nieuwbad helpt u professioneel en snel met uw badkamerrenovatie.

Renovatie

Wilt u vooral kunnen genieten in uw badkamer? Denk dan eens aan een totale renovatie van uw bestaande badkamer. Nieuwbad helpt u om het échte luxe gevoel in uw eigen badkamer te toveren.
Specialiteiten

Uw badkamerrenovatie in Antwerpen: Geniet in uw persoonlijk paradijs!

Is er iets heerlijker dan na een vermoeiende dag thuiskomen en u van kop tot teen te laten verwennen. In de badkamer van uw dromen is het volop genieten. Nieuwbad is dé specialist voor uw badkamerrenovatie in Antwerpen. Wij maken van uw oude badkamer een persoonlijk paradijs van genot, volledig zoals u het altijd heeft gewild.

Volledige badkamerrenovatie in Antwerpen

Bent u die oude tegels in uw badkamer beu? Spreekt u nu al zo lang van een nieuwe inloopdouche? Of is de tijd rijp om uw badkamer om te toveren tot een wellness paradijs met een sauna of een bubbelbad? Nieuwbad doet het voor u allemaal met een glimlach.

Uw badkamerrenovatie in Antwerpen of daarbuiten? Wij regelen alles van A tot Z. U kan rekenen op een professionele totaalservice want Nieuwbad is dé all-in-one partner voor uw badkamerrenovatie. Wij voeren alle facetten van uw badkamerrenovatie in eigen beheer uit: afbraakwerken, elektriciteitswerken, sanitaire installaties, zorgvuldige afwerking met tegel- en schilderwerken, plaatsing van douche, bad, toilet, kraan tot zelfs de verlichting en de ventilatie.

Wilt u ook badkamermeubels die perfect passen in uw nieuwe badkamer? Met ons maatwerk zorgen wij voor die unieke, naadloos geïntegreerd meubels die uw badkamer helemaal af maken.


Uw badkamerrenovatie in Antwerpen: klaar in 10 dagen

Wilt u zo snel mogelijk kunnen genieten van uw nieuwe badkamer, met een minimum aan hinder? Het professioneel team van Nieuwbad zorgt voor een volledige badkamerrenovatie in Antwerpen binnen tien dagen. We werken stipt en houden ons altijd aan de afspraken, dat is een belofte! Zo geniet u van een maximum aan comfort tijdens en na uw badkamerrenovatie.

Nieuwbad is dé all-in-one specialist die zorgt voor uw badkamerrenovatie in Antwerpen. Vraag snel uw offerte aan. Dan komen wij bij u langs voor een correcte offerte op maat.
© 2016-2017 Nieuwbad - Badkamerrenovaties
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Onze regio's
Contacteer ons
Nieuwbad - Badkamerrenovaties
Eksterdreef 9
2970 Schilde
Tel.: +32 486349756
GSM: +32 475915740
Contacteer ons